20 jaar Groschopp BV

28 november 2000: Groschopp BV wordt ingeschreven bij de KVK.

28 november 2020: Groschopp BV bestaat 20 jaar!

Destijds gestart in een bedrijfsverzamelgebouw op de Prisma in Sliedrecht. In 2008 uit haar jasje gegroeid en op 1 augustus van dat jaar werd een nieuw onderkomen betrokken aan de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam. In 2017 op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor nieuwbouw en dat werd al snel gevonden. 17 juni 2019 heeft Groschopp het nieuwe energie-neutrale pand aan de Moerbei in Hardinxveld-Giessendam betrokken.

Begonnen met een breed assortiment bestaande uit voornamelijk AC- en DC-motoren en reductoren. Al snel  ontstond  behoefte aan servotechiek. Onze leveranciers speelden uitstekend in op de behoefte die in de markt ontstond aan dynamische, snel regelbare processen. Mede hierdoor bleef Groschopp in staat samen met de klant de “best passende” oplossing te bepalen in een snel veranderende markt: de consultive dienstverlening.

Groschopp heeft in deze twee decennia een mooie en stabiele groei mogen realiseren, mede dankzij de loyaliteit en betrokkenheid van de collega’s, het vertrouwen van de relaties en de nauwe samenwerking met leveranciers. Daar zijn wij trots op en dankbaar voor.