Groschopp AG, de fabriek, gaat verder

De fabriek gaat verder: een unieke ontwikkeling samen met de Universiteit van Düsseldorf is gerealiseerd. Voor Muffel+ heeft Groschopp samen met de Universiteit van Düsseldorf een elektromotor ontwikkeld. Dit voertuig wordt in de stad gebruikt met als doel  de uitstoot tot nul terug te brengen.

                           
Dit zou diesel-hydraulische aandrijvingen voor multifunctionele voertuigen in de toekomst niet alleen milieuvriendelijker, maar ook stiller en zuiniger moeten maken. Hierbij draagt Groschopp bij aan een schonere lucht en CO2-neutrale maatschappij.

Meer posts zoals deze? Vergeet Groschopp vooral ook niet te volgen op LinkedIn om regelmatig geïnformeerd te worden over onze ontwikkelingen, nieuwtjes en andere verrassende informatie: https://www.linkedin.com/company/groschopp-bv

Privacyinstellingen

Welkom op de website van Groschopp! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen