Serie IGKU motoren nu IP69

Groschopp brengt goed nieuws voor industriële gebruikers: de volledige serie IGKU-motoren is nu beschikbaar met IP69-afdichting, mits er een reductor is aangebouwd. Deze motoren bieden optimale bescherming tegen stof en water, waardoor ze perfect zijn voor veeleisende industriële omgevingen. Bovendien zijn ze direct uit voorraad leverbaar.

De IP (Ingress Protection) classificatie is een internationale norm die de mate van bescherming van apparaten tegen indringing van stof en water aangeeft. Met de IP69-classificatie zijn de IGK-motoren bijzonder geschikt voor omgevingen met hoge hygiëne-eisen. Denk hierbij aan de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische sector en andere toepassingen waar regelmatige reiniging met hoge druk en temperaturen noodzakelijk is.

Dankzij deze robuuste afdichting zijn de IGKU-motoren bestand tegen intensieve schoonmaakprocessen, waardoor ze perfect passen in veeleisende productieomgevingen. Hiermee speelt Groschopp in op de behoefte aan betrouwbare en duurzame oplossingen voor kritische industriële toepassingen. Deze motoren beloven niet alleen verbeterde prestaties en duurzaamheid, maar ook een aanzienlijke vermindering van onderhoudskosten en uitvaltijd.

Klik op de foto voor tekeningen en technische specificaties