Laurens stelt zich voor

 

Na ongeveer 1,5 jaar in dienst te zijn bij Groschopp, heb ik vele kennismakingsgesprekken gehad met huidige en nieuwe klanten. Superleuk om te doen, omdat je elke keer toch weer in een andere soort wereld stapt: de wereld van de klant. Of het nu bij een machinebouwer is die bijvoorbeeld voor het eerst met servotechniek gaat beginnen, of bij een bedrijf dat dit al geruime tijd doet, de verbindende factor is en blijft de techniek. Iets wat dicht bij mij ligt. Al als klein jongetje was ik gefascineerd door techniek. Ik wilde altijd al weten: hoe werkt dit nou? Dit was voor mij een voedingsbodem om de techniek in te gaan. Eerst lekker met de handen werken en ’s avonds naar school. Dit heb ik lange tijd gedaan bij een machinebouwer in de AGF-sector. De drang om te blijven ontwikkelen stopte niet. Van niveau 2 bankwerker/lasser ging ik naar hbo-werktuigbouwkunde. Ik belandde op de R&D-afdeling en heb daar mooie ontwikkelingen mogen realiseren, van visiongestuurde machines tot grote zware landbouwmachines. Al deze opgedane kennis komt nu samen in de adviserende rol die ik mag vervullen bij Groschopp. Daarbij ben ik nu volop bezig om niet alleen mechanisch onderlegd te zijn, maar juist ook softwarematig u van dienst te kunnen zijn. Of het nu gaat om advies voor motorkeuze, het berekenen van het krachtenspel van uw machine, of ondersteuning bij de inbedrijfstelling van de machine, wij als team Groschopp staan voor u klaar. Ik ben trots dat ik daar onderdeel van ben. 

Wilt u ook graag een keer kennismaken laat het mij dan via lkleinjan@groschopp.nl weten dan neem ik contact met u op.

het softwarematig optimaliseren van een aandrijving